Meget Mere

Meget Mere

Integration til de førende læringsplatforme

Skolebordet og jeres læringsplatform komplementerer hinanden på bedste vis. De dokumenter og filer du har brug for i læringsplatformen hentes nemt i Skolebordet, hvor du har det hele liggende. Skolebordet samarbejder med UVdata/KMD, Meebook og Systematic.

Single Sign On gennem UNI•Login

Vi hjælper med at opsætte Single Sign On som gør, at man kun logger på med UNI•Login én gang – så er man automatisk logget på alle tjenester og digitale læremidler, som anvender UNI•Login til at godkende brugere i forbindelse med login.

Log på Microsoft Office 365 med UNI•Login

Vi laver en integration mellem STIL og Microsoft Office 365, så brugere kan anvende UNI•Login til at logge på Office 365. Vi kan også hjælpe med at oprette jeres Office 365 tenant inkl. brugere og licensering.

OneNote Class Notebook

Slut med manuelle oprettelser. På baggrund af data fra STIL kan vi helt automatisk oprette og vedligeholde klassenotesbøger, som placeres i klassens samarbejdsrum, så alle har nem adgang.

Følg progression

Ved brug af Power Bi kan du nemt analysere på data hentet fra en hvilken som helst kilde. Dermed får du hurtigt et overblik over udviklingen på en enkelt elev en klasse eller fx hele skolen.

Persondataforordningen

Har I styr på jeres data? Skolebordet leverer en løsning, som sikrer, at vores kunder lever op til den nye Persondataforordning og dermed de krav, der er til behandling af personoplysninger. I har således altid fuld kontrol og ejerskab over alt indhold, som udarbejdes og opbevares i vores løsning.